Palvelut

Meiltä saat korkealaatuista palvelua kaikissa purkamiseen ja kierrättämiseen liittyvissä asioissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme vastaa toimeksiantosi hoitamisesta kokonaisvaltaisesti projektin alusta loppuun.

Kokonaispurku

Suoritamme teollisuuden, siltojen, rakennusten ja asuinkiinteistöjen kokonaispurkutyöt ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa. 

Saneerauspurku

Saneerauspurut sekä yksityisille että julkisille asiakkaille. Suoritamme kohteissa saneeraus- ja purkutyöt sekä muut toimenpiteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.  

Asbestityöt

Asbestia sisältävien rakenteiden purkaminen on luvanvaraista ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Teemme asbestityöt luotettavasti, turvallisesti ja ympäristöstä huolehtien.

Timanttityöt

Tehokkaalla ja monipuolisella timanttiporauskalustollamme onnistuu niin lattian kuin seinienkin poraaminen. Timanttiporaukset ammattitaitoisesti ja nopeasti. 

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi soveltuu mm. hiekan, purun, betonijätteiden ja muun irtonaisen aineksen poistamiseen. Suoritamme imuroinnit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä